top of page

Raes-Vermeiren breidt uit!

Zakenkantoor Raes-Vermeiren is verheugd te mogen aankondigen dat het sinds kort de verzekeringsportefeuille van Peter Vervloet heeft overgenomen!

Peter Vervloet geeft de fakkel door

Zakenkantoor Peter Vervloet is een welgekend en gerespecteerd verzekering- en immokantoor met locaties in Perk en Vilvoorde. Een tijdje geleden heeft Peter beslist om zich meer te gaan toeleggen op immo. Hij vond het een prioriteit om een kantoor te vinden die dezelfde filosofie en werkwijze nastreeft als hij zelf. Een team dat eveneens het belang van de klant en persoonlijke service hoog in het vaandel draagt.


Welkom!

We zijn dus erg vereerd dat wij dit nog vele jaren mogen verderzetten. Bij deze willen wij dus ook graag alle nieuwe klanten te mogen verwelkomen!


Aangezien wij het nieuwe aanspreekpunt voor deze klanten zullen zijn, stellen we ons graag even voor. Zakenkantoor Raes-Vermeiren is een zelfstandig Crelan bankkantoor en onafhankelijke verzekeringsmakelaar. We hebben de voorbije jaren reeds heel wat expertise en ervaring opgebouwd binnen de bank- en verzekeringswereld.


Het kantoor is ontstaan in 1979, toen opgestart als bank- en verzekeringskantoor Leo Raes. In 1997 is het kantoor verhuisd naar de huidige locatie in Steenokkerzeel. In 2018 is Kenny Vermeiren, die toen al 6 jaar werkzaam was binnen het kantoor medezaakvoerder geworden en werd het kantoor omgedoopt tot Zakenkantoor Raes-Vermeiren. In 2019 openden we een nieuw kantoor waardoor we naast onze vertrouwde locatie in Steenokkerzeel nu ook actief zijn in Zaventem. In 2020 kwam Christophe Vermeiren, broer van Kenny, ons team versterken. Christophe werd medezaakvoerder en samen met Leo en Kenny leidt hij Zakenkantoor Raes-Vermeiren.


Bij ons staat persoonlijke dienstverlening centraal en ontvangen wij u graag op afspraak met al uw vragen, plannen en verwachtingen op vlak van verzekeringen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bankzaken.


Voor deze overdracht hoeft u alvast niets te ondernemen. U bent uiteraard van harte welkom om persoonlijk kennis te maken. Samen met onze medewerkers Marleen, Davy, Anne, Joyce en Karin maken wij met plezier tijd voor u vrij.


Bekende gezichten

U zal zich meteen gerust voelen vermits u bij Zakenkantoor Raes-Vermeiren 2 heel bekende gezichten terug zal zien! De eerste is Christophe Vermeiren; hij was tot enkele jaren geleden bij Zakenkantoor Vervloet jullie vertrouwd contactpersoon in de vestigingen te Perk en Grimbergen. Daarnaast maakt ook Karin Goris, die al 26 jaar werkzaam was bij Peter, de overstap mee.


PS: neem alvast een kijkje op onze teampagina, dan leert u ons alvast beter kennen.


Tot snel ! Team Zakenkantoor Raes-Vermeiren
563 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page